Forestillinger

Kongen af Danmark

Teater med Falcon og Co

Falcon og hans to venner rejser til England hvor de møder Kong Knud med hævet sværd og dramatiske omstændigheder i skoven. Da faren er drevet over deler kongen sine honningkagehjerter med de tre venner, mens han fortæller om ravnen på sit fane og hans hof der prøver at gøre grin med ham.
Midt i hyggen ankommer et sendebud fra gode gamle Danmark med foruroligende nyt om en invasion af Kong Olav af Norge og sverrerne, og pludselig står de tre venner med kongen midt i kampen – Teater for alle

Guld og Grønne Skove

Teater med Falcon og Co

Rejsen går til Sherwood i England hvor de med nød og næppe undslipper en farlig fuglefanger. De møder Robin Hood der fortæller at han er dømt fredløs af sheriffen i Nothingham. Og at han bor i skoven hvor han stjæler fra de rige og deler med de fattige. Falcon er meget imponeret over at Robin Hood med bue og pil kan ramme en bi på 100 meters afstand.

Luther Kærlighed

Teater med Falcon og Co

Elf har en underlig tom fornemmelse i maven, så de tre venner flyver ud for at finde honningkagehjerter til ham. Undervejs passerer vennerne Luthers kirke og tesen om kærlighed. De flyver ind i en vild tornado hvor de redder en sørøver der er i havsnød, hvorefter Elf´s tomhed i maven forsvinder.
På rejsen møder de Kong Henry 8. der udnytter reformationen til at skaffe sig mere magt og penge, hvorpå sørøveren, der har fundet den indre kærlighed beslutter sig for at hjælpe kongen med at finde sin indre kærlighed.